Vad är THCB + THCH?

THCB / THCH och THC

Vad är THCB: THCB är en naturlig cannabinoid som återfinns i Cannabis. Den upptäcktes 2019 tillsammans med tetrahydrocannabiphorol (THC-P). Ur ett kemiskt perspektiv uppvisar THCB likheter med THC, dock med en butylkedja istället för en pentylkedja. Medan THC (tetrahydrocannabinol) har en pentylkedja (fem kolatomer), har THCB en butylsidokedja (fyra kolatomer). Denna skillnad i molekylär struktur påverkar hur THCB interagerar med endocannabinoidreceptorer och förklarar dess särskilda effekter.

Vad är THCH: THCH (Tetrahydrocannabihexol eller THC-C6) är en naturlig cannbinoid som återfinns i Cannabis och har fått ökad uppmärksamhet tack vare dess potential att vara starkare än THC. Trots liknande struktur till THC skiljer sig THCH genom en längre alkylkedja, vilket kan påverka dess interaktion med cannabinoidreceptorer. THC-C6 står för den sexkolatomslånga gruppen som är fäst vid dess alkylsido-kedja. Tidiga studier antyder att THCH kan vara mer potent än THC, med potentiellt starkare euforiska och psykoaktiva effekter.

THCB och THCH Sverige

När du väljer THCB och- THCH produkter är det viktigt att vara medveten om att köpa från pålitliga källor. Hos oss kan du vara trygg i vetskapen om att du får svenskproducerade produkter av högsta kvalitet som uppfyller alla lagkrav i Sverige. Vi skiljer oss från mängden genom att använda endast naturliga ingredienser som utvinns med hjälp av en naturlig och unik extraktions-process för att säkerställa produkter som är rena och autentiska. Vi värnar om att behålla den naturliga kvaliteten och integriteten hos Cannabis, och vår noggranna process garanterar att du får en produkt som är fri från föroreningar och av högsta kvalitet.

THCB och THCH Vape: Kliv in i en fantastiska samling av Premium THCB och- THCH vapes som passar perfekt för både nya och erfarna användare. Våra bekväma och diskreta vapes är skapade med omtanke, baserade på naturliga ingredienser som bred-spektrum hampaextrakt tillsammans med autentiska Cannabis terpener för en doftrik ångupplevelse. Enheterna är tillverkade av högkvalitativ keramik för en extra ren vaping-ånga och kommer fyllda med en kraftfull blandning. Med upp till 250 puffar kan du njuta av din vape när som helst och var som helst.

THCB och THCH Gummies (Godis): Upplev det extraordinära med våra THCB och- THCH Godis/ Gummies. Med vår produkt kan du förvänta dig en oförglömlig upplevelse som inte bara är bekväm att ta med på språng. Utan även är baserad på fullt naturliga ingredienser som garanterar en ren och säker produkt. Varje bit är en explosion som tar dig på en spännande resa tack vare de färska frukterna som används till grund. Med en optimal cannabinoid-halt kan du dessutom vara säker på att få en kraftfull godis. Vårt naturliga extrakt är alltid nano-optimerad vilket ger en optimal spridning i atmosfären.

THCH Olja: Låt oss introducera en bästsäljare – THCH Olja 20%, tillverkad av 100% naturliga, ekologiska och lagliga ingredienser från EU-certifierad hampa. Det som gör vår THCH-Olja speciell är det sega och guldfärgade hampaextrakt som används. Detta extrakt har en bred cannabinoidprofil, som innehåller THCH, CBD, CBG, CBC och CBN, tillsammans med naturliga terpener och flavonoider som Myrcene, Limonene och Humulene. För att säkerställa en överlägsen bärare har vi blandat extraktet med en mild, ekologisk och kallpressad hampafröolja från Sverige. Denna unika kombination ger en smidig och behaglig upplevelse vid användning av vår olja.

THCB + THCH

Köp med 1-2 vardagar leverans inom Sverige

  • Vi levererar till hela Sverige – Stockholm, Göteborg och Malmö
  • Sveriges populäraste THCB + THCH Vapes, Gummies & Oljor
  • Diskret och spårbar hemleverans / ombud
  • 0% Kemiska tillsatser
  • THC- fri

 All information som tillhandahålls på denna webbplats, liksom den information som tillhandahålls via denna webbplats, är endast avsedd för utbildningsändamål. Ingen av informationen häri är avsedd att ersätta medicinsk diagnos och sådan information ska inte betraktas som medicinsk rådgivning eller rekommenderad behandling. Denna webbplats främjar, stödjer eller förespråkar inte laglig eller olaglig användning av narkotika eller psykotropa ämnen eller någon annan olaglig verksamhet. Vänligen se vår ansvarsfriskrivning för ytterligare information." .