Vad Àr THCB + THCH?

THCB / THCH och THC

Vad Àr THCB: THCB Àr en naturlig cannabinoid som Äterfinns i Cannabis. Den upptÀcktes 2019 tillsammans med tetrahydrocannabiphorol (THC-P). Ur ett kemiskt perspektiv uppvisar THCB likheter med THC, dock med en butylkedja istÀllet för en pentylkedja. Medan THC (tetrahydrocannabinol) har en pentylkedja (fem kolatomer), har THCB en butylsidokedja (fyra kolatomer). Denna skillnad i molekylÀr struktur pÄverkar hur THCB interagerar med endocannabinoidreceptorer och förklarar dess sÀrskilda effekter.

Vad Àr THCH: THCH (Tetrahydrocannabihexol eller THC-C6) Àr en naturlig cannbinoid som Äterfinns i Cannabis och har fÄtt ökad uppmÀrksamhet tack vare dess potential att vara starkare Àn THC. Trots liknande struktur till THC skiljer sig THCH genom en lÀngre alkylkedja, vilket kan pÄverka dess interaktion med cannabinoidreceptorer. THC-C6 stÄr för den sexkolatomslÄnga gruppen som Àr fÀst vid dess alkylsido-kedja. Tidiga studier antyder att THCH kan vara mer potent Àn THC, med potentiellt starkare euforiska och psykoaktiva effekter.

THCB och THCH Sverige

NÀr du vÀljer THCB och- THCH produkter Àr det viktigt att vara medveten om att köpa frÄn pÄlitliga kÀllor. Hos oss kan du vara trygg i vetskapen om att du fÄr svenskproducerade produkter av högsta kvalitet som uppfyller alla lagkrav i Sverige. Vi skiljer oss frÄn mÀngden genom att anvÀnda endast naturliga ingredienser som utvinns med hjÀlp av en naturlig och unik extraktions-process för att sÀkerstÀlla produkter som Àr rena och autentiska. Vi vÀrnar om att behÄlla den naturliga kvaliteten och integriteten hos Cannabis, och vÄr noggranna process garanterar att du fÄr en produkt som Àr fri frÄn föroreningar och av högsta kvalitet.

THCB och THCH Vape: Kliv in i en fantastiska samling av Premium THCB och- THCH vapes som passar perfekt för bÄde nya och erfarna anvÀndare. VÄra bekvÀma och diskreta vapes Àr skapade med omtanke, baserade pÄ naturliga ingredienser som bred-spektrum hampaextrakt tillsammans med autentiska Cannabis terpener för en doftrik Ängupplevelse. Enheterna Àr tillverkade av högkvalitativ keramik för en extra ren vaping-Änga och kommer fyllda med en kraftfull blandning. Med upp till 250 puffar kan du njuta av din vape nÀr som helst och var som helst.

THCB och THCH Gummies (Godis): Upplev det extraordinÀra med vÄra THCB och- THCH Godis/ Gummies. Med vÄr produkt kan du förvÀnta dig en oförglömlig upplevelse som inte bara Àr bekvÀm att ta med pÄ sprÄng. Utan Àven Àr baserad pÄ fullt naturliga ingredienser som garanterar en ren och sÀker produkt. Varje bit Àr en explosion som tar dig pÄ en spÀnnande resa tack vare de fÀrska frukterna som anvÀnds till grund. Med en optimal cannabinoid-halt kan du dessutom vara sÀker pÄ att fÄ en kraftfull godis. VÄrt naturliga extrakt Àr alltid nano-optimerad vilket ger en optimal spridning i atmosfÀren.

THCH Olja: LĂ„t oss introducera en bĂ€stsĂ€ljare – THCH Olja 20%, tillverkad av 100% naturliga, ekologiska och lagliga ingredienser frĂ„n EU-certifierad hampa. Det som gör vĂ„r THCH-Olja speciell Ă€r det sega och guldfĂ€rgade hampaextrakt som anvĂ€nds. Detta extrakt har en bred cannabinoidprofil, som innehĂ„ller THCH, CBD, CBG, CBC och CBN, tillsammans med naturliga terpener och flavonoider som Myrcene, Limonene och Humulene. För att sĂ€kerstĂ€lla en överlĂ€gsen bĂ€rare har vi blandat extraktet med en mild, ekologisk och kallpressad hampafröolja frĂ„n Sverige. Denna unika kombination ger en smidig och behaglig upplevelse vid anvĂ€ndning av vĂ„r olja.

THCB + THCH

Köp med 1-2 vardagar leverans inom Sverige

  • Vi levererar till hela Sverige – Stockholm, Göteborg och Malmö
  • Sveriges populĂ€raste THCB + THCH Vapes, Gummies & Oljor
  • Diskret och spĂ„rbar hemleverans / ombud
  • 0% Kemiska tillsatser
  • THC- fri