Om HerbMaestro

VĂ€lkommen till Herbmaestro!
HerbMaestro Àr en OnlineButik som vi har skapat denna butik för att förse Sverige med sÀkra och certifierade Cannabinoider. VÄrt mÄl Àr att hjÀlpa dig. Oavsett om du Àr ny eller erfaren, har vi vad du behöver för en harmonisk vardag.
VÄrt uppdrag - Att tillhandahÄlla högkvalitativa och sÀkra CBD-produkter.
Vision - Att vara den ledande leverantören av lagliga och naturliga cannabinoider i Sverige och frÀmja ett holistiskt synsÀtt pÄ vÀlbefinnande.
Kvalitet -  Vi Àr fast beslutna att endast köpa in och erbjuda de finaste CBD-produkterna som uppfyller rigorösa kvalitetsstandarder.
SÀkerhet -  Vi prioriterar vÄra kunders sÀkerhet genom att se till att alla vÄra produkter Àr testade och certifierade.
Öppenhet -  Vi tror pĂ„ att vara transparenta nĂ€r det gĂ€ller vĂ„ra produkter, deras ingredienser och deras fördelar.
Nöjda kunder -  Vi strÀvar efter att övertrÀffa kundernas förvÀntningar genom att tillhandahÄlla exceptionella produkter och personlig service.
HÄllbarhet - Vi Àr fast beslutna att frÀmja hÄllbara metoder i hela vÄr affÀrsverksamhet. VÄrt team bestÄr av passionerade individer som Àr kunniga om CBD och dess fördelar. Vi har experter inom produktinköp, kvalitetskontroll, kundservice och marknadsföring. VÄrt team Àr fast beslutet att ge dig bÀsta möjliga upplevelse och hjÀlpa dig pÄ din resa.
Kontakt - support@herbmaestro.com

Viktig information

Den hampa vi förmedlar Àr EU-godkÀnd. Den Àr laglig att odla, sÀlja och inneha i Sverige. Högsta domstolen har med sin dom 2019 definitivt klargjort att industrihampan Àr undantagen narkotikadefinitionen.

  • Hampan Ă€r ej att betrakta som livsmedel, kosttillskott eller lĂ€kemedel.
  • Hampan fĂ„r ej beredas. Exempelvis Ă€r det ej lagligt att bereda olja eller dela upp i portionsdoser.

Hampan du hittar hos oss Àr en ren jordbruksprodukt. Vi som sÀljare friskriver oss helt frÄn hur du som köpare vÀljer att anvÀnda hampan.