Om HerbMaestro

Välkommen till Herbmaestro!
HerbMaestro är en OnlineButik som vi har skapat denna butik för att förse Sverige med säkra och certifierade Cannabinoider. Vårt mål är att hjälpa dig. Oavsett om du är ny eller erfaren, har vi vad du behöver för en harmonisk vardag.
Vårt uppdrag - Att tillhandahålla högkvalitativa och säkra CBD-produkter.
Vision - Att vara den ledande leverantören av lagliga och naturliga cannabinoider i Sverige och främja ett holistiskt synsätt på välbefinnande.
Kvalitet -  Vi är fast beslutna att endast köpa in och erbjuda de finaste CBD-produkterna som uppfyller rigorösa kvalitetsstandarder.
Säkerhet -  Vi prioriterar våra kunders säkerhet genom att se till att alla våra produkter är testade och certifierade.
Öppenhet -  Vi tror på att vara transparenta när det gäller våra produkter, deras ingredienser och deras fördelar.
Nöjda kunder -  Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att tillhandahålla exceptionella produkter och personlig service.
Hållbarhet - Vi är fast beslutna att främja hållbara metoder i hela vår affärsverksamhet. Vårt team består av passionerade individer som är kunniga om CBD och dess fördelar. Vi har experter inom produktinköp, kvalitetskontroll, kundservice och marknadsföring. Vårt team är fast beslutet att ge dig bästa möjliga upplevelse och hjälpa dig på din resa.
Kontakt - support@herbmaestro.com

Viktig information

Den hampa vi förmedlar är EU-godkänd. Den är laglig att odla, sälja och inneha i Sverige. Högsta domstolen har med sin dom 2019 definitivt klargjort att industrihampan är undantagen narkotikadefinitionen.

  • Hampan är ej att betrakta som livsmedel, kosttillskott eller läkemedel.
  • Hampan får ej beredas. Exempelvis är det ej lagligt att bereda olja eller dela upp i portionsdoser.

Hampan du hittar hos oss är en ren jordbruksprodukt. Vi som säljare friskriver oss helt från hur du som köpare väljer att använda hampan.